Nijmeegs Natuurfestival

NIJMEGEN – Op zondag 29 mei vindt het jaarlijkse Nijmeegs Natuurfestival plaats (voorheen Vier de Natuur). Dit festival laat alle inwoners op een actieve manier gratis genieten van het groen in de buurt, de wijk en de stad en zelfs daarbuiten.

Al jaren achtereen vindt in Nijmegen eind mei dit grassroots-festival plaats. Het initiatief wordt dus aan de basis genomen, door bewoners die iets van of met natuur willen delen. Of dat nu een groen bewonersinitiatief in de straat of buurt is, een natuurexcursie, een open dag in een moestuin, een buurtmarkt met plantgoed of een buurtfeest in het park: het groen in de stad krijgt op deze dag de verdiende aandacht!

Op deze dag kun je genieten van een natuurfeestje op een negental locaties: Florapark, Jansberg, Kasje van Doornik, Land van Ooij, Moestuin en Spoorkuil Bottendaal, Natuurgebied Hengstdal, Spoorkuil Willemskwartier, Valkhofpark en Westerpark.

Bekijk het volledige programma op www.debastei.nl/nijmeegsnatuurfestival.

Voor meer informatie: www.debastei.nl.

Foto (C): Henk Kersten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 mei, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nijmeegs Natuurfestival

Reageren is niet toegestaan.