Zomeractiviteiten voor mantelzorgers

OOIJ – Op vrijdag 1 juli organiseert mantelzorg Berg en Dal een uitstapje naar  Ooijs Moois.  Een heerlijke plek voor een rustmoment. Iets dat je als mantelzorger best even kan gebruiken.

Geniet op deze bijzondere plek van alles in de bloei, het fruit en de bloemen  tijdens een rondleiding op het bedrijf. Je mag zelf wat plukken om mee naar huis te nemen. Ook het kopje koffie/thee ontbreekt niet.

Waar: Ooijs Moois, Leuthsestraat 3, 6576 JJ Ooij

Programma: Aanvang is 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

High tea

Op zaterdag 9 juli ben jij als mantelzorger welkom voor een leuke bijeenkomst. Deze keer is dat geen zomerlunch, maar een High tea. Op een prachtige locatie in Berg en Dal kun je genieten van elkaars gezelschap  en heerlijke hapjes. Je waant je als vanzelf op vakantie, en dat zo dichtbij. Degene voor wie jij  zorgt kan mee. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Eventuele dieet wensen kun je  ook doorgeven bij de aanmelding.

Waar: Hotel Val Monte

Adres: Oude Holleweg 5, 6572 AA Berg en Dal

Programma: Start: 14.30 uur tot 17:00 uur 

Aanmelden: Meld je voor een, of beide activiteiten, een week vooraf aan via info@mantelzorgbergendal.nl of 085 0406066. Vermeld daarbij aan welke activiteit je mee wil doen. En geef daarbij je naam en telefoonnummer / email door.

Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zomeractiviteiten voor mantelzorgers

Reageren is niet toegestaan.