Spring! powercursus voor vrouwen in gemeente Berg en Dal

GROESBEEK – Heb je het gevoel dat je soms vast zit, dat dingen niet gaan zoals jij zou willen? Wil je in beweging komen en het stuur weer in handen nemen? Dan is deze groep iets voor jou!

Pro Persona Connect en Sterker sociaal werk organiseren de Spring! groep, een empowermentgroep voor vrouwen. Empowerment heeft te maken met grip krijgen op jezelf en op je leven: je krijgt vertrouwen in je eigen kunnen, neemt regie over je leven, bent in staat om op te komen voor jezelf en laat je minder beïnvloeden door anderen.

De cursus is voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, een positief steuntje in de rug kunnen gebruiken, zelfvertrouwen op willen bouwen en beter voor zichzelf op willen komen.

In de cursus ‘Spring!’ ga je samen met andere vrouwen aan de slag. Hoor je t ook eens van een ander. Herkenning, maar vooral ook leren hoe je weer positief verder kunt. De cursus is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Wij dagen jou uit: Spring erin en Spring mee!

De groep start op woensdagochtend 21 september 2022 in Groesbeek.

Er zijn 8 bijeenkomsten, begeleid door medewerkers van Pro Persona en Sterker sociaal werk. De cursus is bedoeld voor vrouwen uit gemeente Berg en Dal.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Pro Persona Connect afdeling Preventie tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juli, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Spring! powercursus voor vrouwen in gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.