Regiokoor Tamtam treedt op tijdens Vredesfestival in Groesbeek

GROESBEEK – Na een prachtig optreden eerder dit jaar in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen zal Tamtam voor het eerst in Groesbeek van zich laten horen.

Dat zal gebeuren tijdens het Vredesfestival op zondag 18 september om 11.00u. aan de Kerkstraat, ter hoogte van het speeltuintje. Bij slecht weer zal dit evenment binnen in de Protestantse Kerk plaatsvinden. Op het programma staan onder andere: Cheers, Gabriellas Sång en Shallow.

Tamtam heeft de hele zomer door gerepeteerd en na een leuke wandel-puzzeltocht afgelopen juni, volgt er in oktober een sportieve fiets-puzzeltocht, die de deelnemers door een schitterend stukje van de regio zal leiden.

Het koor heeft 50 leden van alle leeftijden, die afkomstig zijn uit de hele regio (Nijmegen, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook, Molenhoek en Wijchen). Wat opvalt, is de gezellige, positieve en ontspannen sfeer binnen dit koor. Alle nieuwkomers voelen zich meteen thuis.

De repetities zijn ‘s maandags 19.30 uur – 21.00 uur.

Locatie: Basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek.

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom! Kom gerust een keer kijken. Meer informatie via dirigent Eugène Ceulemans.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam treedt op tijdens Vredesfestival in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.