Ontmoeten en Groeten voor maatschappelijke organisaties uit Berg en Dal

GROESBEEK – De gemeenteraad van Berg en Dal organiseert op zaterdag 5 november 2022 van 13:00 uur tot 15:30 uur een kennismakingsmarkt in het Kulturhus in Beek.

Waarom een informatiemarkt?

Tijdens deze markt kunnen organisaties en de nieuwe gemeenteraad kennismaken. De organisaties en raadsleden krijgen een laagdrempelige mogelijkheid om elkaar te vertellen wat ze doen voor de inwoners van Berg en Dal. Want de gemeente denkt dat het goed is om dat van elkaar te weten. Het is niet de bedoeling dat de markt gebruikt wordt om leden of inkomsten te werven.

Voor wie is deze markt?

Deze markt is bedoeld voor organisaties, verenigingen en stichtingen uit de gemeente Berg en Dal die zich (vrijwillig) inzetten voor (groepen) inwoners. Van hulp tot het organiseren van activiteiten. Of bijvoorbeeld het geven van informatie aan een specifieke groep. Dit noemen we organisaties met een algemeen belang of een maatschappelijk nut. Denk bijvoorbeeld aan taalmaatjes, de Voedselbank, het Alzheimercafé of een seniorenraad. We hebben het niet over stichtingen en verenigingen waar je als inwoner je hobby uitoefent. Zoals bijvoorbeeld de voetbalclub of de muziekvereniging.

Waar kunnen organisaties zich aanmelden?

Organisaties die deel willen nemen aan deze markt, kunnen zich tot uiterlijk 23 oktober 2022 aanmelden via bergendal.nl/ontmoetenengroeten. Om een goed beeld te krijgen van het aantal deelnemers, verzoekt de gemeente organisaties om zich snel aan te melden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Ontmoeten en Groeten voor maatschappelijke organisaties uit Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.