Nieuw in Berg en Dal: De Mantelzorg app Berg en Dal

GROESBEEK – Mantelzorg Berg en Dal streeft naar optimale ondersteuning voor mantelzorgers in onze gemeente en is steeds opzoek naar nieuwe vormen. Vanaf nu er een lokale mantelzorg app die via de vernieuwde website te downloaden.

Behalve veel nieuwe informatie kun je ook zelf een oproep doen voor hulp bij jou  thuis, of een handige tool gaan gebruiken waarbij je het eigen netwerk inricht en familie, vrienden, kennissen en/of je zorgaanbieders uitnodigt voor een gezamenlijke agenda. Met veel lokale informatie, links naar cursussen en ook naar landelijk informatie.

Hoe zet je deze op je mobiel?

Ga op je mobiele telefoon via internet naar de website www.mantelzorgbergendal.nl.

Je ziet dan een oranje button waarbij je de app kunt downloaden op je telefoon.

Het duurt heel even voordat deze geïnstalleerd is. Hij staat dan met het logo als icon op je telefoon.

IPhone gebruikers en Ipads kunnen deze handmatig als app op het apparaat zetten. Volg de aanwijzing als je via internet naar de website bent gegaan.

De app is mogelijk gemaakt dankzij een financiële impuls vanuit de gemeente Berg en Dal. Er zijn geen kosten aan verbonden, je ontvangt ook geen reclame.

De organisatie hoopt dat dankzij deze app de mantelzorgers in en buiten onze gemeente nog beter geïnformeerd zijn. Voor vragen kun je terecht bij Hanneke Klievink, mantelzorg Berg en Dal.

Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl.

Mantelzorg Berg en Dal

Postbus 109

6560 AC Groesbeek

telefoon: (085) 040 60 66

mail: info@mantelzorgbergendal.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuw in Berg en Dal: De Mantelzorg app Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.