Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Groesbeek

GROESBEEK – Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit de voetbalkantine van De Treffers in Groesbeek.

In de gemeente wordt hard gewerkt aan een nieuwe opvangplek voor minderjarige asielzoekers. Eerder luidde de Kinderombudsman de noodklok over de erbarmelijke situatie van deze kinderen. Groesbeek is ook het epicentrum van de Nederlandse wijncultuur. De heren proeven de nieuwste oogst van de wijn die steeds meer wordt gewaardeerd. Jan Maas, verzorger bij De Treffers, schuift ook aan. Hij vertelt over het beroemde moment van ruim 20 jaar geleden, waar hij – met de watertas nog in de hand – een bal uit eigen goal wegkopte.

Verslaggever Mai Verbij verstopt zich ergens in de gemeente, het gaat over de mogelijke roofkunst in het Afrika Museum en er is livemuziek van Linde Schöne.

U bent welkom om de uitzending bij te wonen.

Locatie: Voetbalkantine van De Treffers, Nijerf 1, Groesbeek
Inloop: 19.30 tot 20.00 uur.

De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.