10 november: Dag van de Mantelzorg

BERG EN DAL – Mantelzorgers zijn onze lokale helden. En mogen op de dag van de mantelzorg extra aandacht krijgen. Dat doet Mantelzorg Berg en Dal dit jaar door aanwezig te zijn op meerdere locaties in Berg en Dal met een extra attentie  en het geven van informatie.

Mantelzorg Berg en Dal is voor  informatie en advies die dag in de bibliotheken op drie locaties aanwezig:

Millingen aan de rijn: 10.00 – 12.00 uur – Heerbaan 115, 6566 EG, Millingen aan de Rijn

Beek: 12.45 – 14.45 uur – Roerdompstraat 6, 6573 BH, Beek

Groesbeek: 15.00 – 17.00 uur – Kloosterstraat 13, 6562 AT, Groesbeek

Mantelzorgers die binnen lopen ontvangen ter plekke het mooie boek “Klein geluk voor de Mantelzorger”. Dit boek staat vol fijne tips voor mantelzorgers. Alleen op deze dag op de locaties geldt dit unieke aanbod. Wees er snel bij. Nabestellen per post is niet mogelijk.

Je kunt er terecht met vragen over je mantelzorg. Er is een informatiepakket over diverse onderwerpen,  ter inzage, of via Mantelzorg Berg en Dal te bestellen. De medewerkers kunnen advies geven. Ze geven ook informatie over de onlangs gelanceerde mantelzorg app Berg en Dal. Indien gewenst helpen ze bij het installeren van deze web app op je telefoon.

10 november is ook de laatste dag dat het mantelzorgcompliment 2022 kan worden aangevraagd. Nog niet gelukt? Kom dan even langs in een van de bibliotheken op 10 november.

Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 10 november: Dag van de Mantelzorg

Reageren is niet toegestaan.