Slimme Bandenpomp in Groesbeek

GROESBEEK – Band op Spanning heeft de eerste Slimme Bandenpomp in onze gemeente geplaatst. De Bandenpomp staat bij het parkeerterrein aan de Houtlaan in Groesbeek.

Wethouder Erik Weijers heeft de Bandenpomp officieel in gebruik genomen: “Heel makkelijk om te bedienen en fijn dat ik nu zeker weet dat ik de juiste bandenspanning heb. Dat is beter voor het milieu, de veiligheid en de portemonnee!”

De Bandenpomp is gemaakt van duurzaam materiaal en werkt geheel op zonne-energie. De Bandenpomp is 24 uur per dag gratis te gebruiken. En laat direct zien hoeveel geld u bespaart.

Te lage bandenspanning

In Nederland rijdt maar liefst 63% van de auto’s met onderspanning. Dit zorgt voor extra CO2-uitstoot, brandstofverbruik, bandenslijtage, een langere remweg en oplopende kosten voor de automobilist. De slimme Bandenpomp vraagt de gebruiker om een donatie of fooi
voor het gebruik. Deze kunt u contactloos betalen.

Automatisch de juiste instelling

Bij de Bandenpomp kunt u aan de hand van uw kenteken de juiste bandenspanning opvragen. U ziet tijdens gebruik wat er gebeurt. Na afloop ziet u wat u bespaart.

Over Band op Spanning

Band op Spanning bestrijdt de vervuiling en negatieve gevolgen die automobiliteit met zich meebrengt. De organisatie is in 2004 opgezet door Laurens Drogendijk.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 november, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Slimme Bandenpomp in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.