Boeken- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk

GROESBEEK – Op zaterdag 19 november  is er een grote boeken- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk. Het is alweer de 5e keer dat het dorpshuis deze succesvolle activiteit organiseert. De opbrengst van de boeken/mediamarkt komt ook deze keer ten goede aan het dorpshuis.

Er staan op deze dag enkele duizenden mooie en bijzondere boeken, cd’s, elpees en dvd’s te koop. Naast thrillers en romans zijn er veel informatieve boeken over bijvoorbeeld koken, kunst en tuinieren. Voor kinderen zijn er leesboeken, strips en sprookjesboeken. Tot slot zijn er honderden cd’s, elpees en dvd’s. De meeste boeken, cd’s en films kosten € 1,- ; kinderboeken kosten 50 cent. Bijzondere exemplaren zijn apart geprijsd.

Op zaterdag 19 november bent u van harte welkom tussen 11.00 – 14.00 uur op Reestraat 2 de Horst in Groesbeek. Heeft u thuis nog boeken, legpuzzels, films, elpees  en/of  cd’s over, brengt u ze dan gerust tijdens de openingstijden van de Slenk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06-23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Boeken- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk

Reageren is niet toegestaan.