VriendenLoterij steunt PSV de Veldruiters uit Millingen aan de Rijn met 5.000 euro 

MILLINGEN AAN DE RIJN – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor paardensportvereniging de Veldruiters uit Millingen aan de Rijn.

De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. PSV de Veldruiters gaat de bijdrage onder andere gebruiken om een goed zadel voor hun nieuwe aanwinst Bronco te kopen.

Lianne van Thiel, bestuurslid van PSV de Veldruiters: “Onze pony Quick Stepp is afgelopen zomer met pensioen gegaan. Gelukkig hebben we een lieve vervanger gevonden, namelijk Bronco!  We hebben nog een goed zadel voor Bronco nodig én de baklampen voor de rijbak zijn aan vervanging toe. Het is heel fijn dat we dit nu kunnen betalen, want onze clubkas is door de coronapandemie helaas erg gekrompen.”

‘Clubs van de Week’ 

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun 

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 december, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor VriendenLoterij steunt PSV de Veldruiters uit Millingen aan de Rijn met 5.000 euro 

Reageren is niet toegestaan.