Gratis kerstconcerten Regiokoor Tamtam voor Oekraïne

GROESBEEK – Na twee jaar zonder kerstconcerten is het Regiokoor Tamtam blij dat ze eindelijk weer enkele sfeervolle kerstconcerten  mogen verzorgen.

Naast een aantal bekende kerstliederen hebben ze speciaal voor deze gelegenheid de mooiste Oekraïense kerstliederen ingestudeerd. Daarom worden ook de in Groesbeek en omgeving verblijvende mensen uit Oekraïne van harte uitgenodigd. De concerten zijn ook zeer geschikt voor kinderen.

De kerstconcerten vinden plaats op zaterdag 17 december om 20.00 uur in de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek en op maandag 19 december om 20.00 uur in de Cosmas en Damianuskerk aan de Pannenstraat in Groesbeek.

Behalve het Regiokoor Tamtam onder leiding van dirigent Eugène Ceulemans wordt het koor tijdens deze optredens begeleid door Het Silva Kwintet, een prachtig instrumentaal ensemble uit Nijmegen, dat bestaat uit: Fluit (Mariëlle Polman), Hobo (Karlijn de Leeuw), Klarinet (Jolanda Cuppen), Fagot (Cecile Kuijpers) en Cello (Wynand Vissers). De vaste pianist is Vincent Cuppen.

De entree is vrij, zodat niemand dit bijzondere concert aan zich voorbij hoeft te laten gaan in deze economisch moeilijke tijden. Bij de uitgang zal er gecollecteerd worden.

Meer informatie via dirigent Eugène Ceulemans (regiokoortamtam@xs4all.nl).


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 december, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gratis kerstconcerten Regiokoor Tamtam voor Oekraïne

Reageren is niet toegestaan.