Berg en Dal en Stichting Leergeld De Stuwwal bevestigen de samenwerking

GROESBEEK – Op vrijdag 13 januari ondertekenden wethouder Irma van de Scheur en het bestuur van Stichting Leergeld De Stuwwal de intentieverklaring. Hiermee bevestigen de gemeente en de stichting de samenwerking.

Voorzitter Hans Stiekema van Stichting Leergeld De Stuwwal: “Nu meedoen is later meetellen, daar doen we het voor.” Wethouder Irma van de Scheur: “We zijn blij met de samenwerking. Stichting Leergeld De Stuwwal zorgt er voor dat meer kinderen mee kunnen doen in de samenleving.”

Wie is Stichting Leergeld De Stuwwal?

Stichting Leergeld De Stuwwal is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Zij kijkt samen met ouders wat nodig is om mee te doen in de samenleving. Bijvoorbeeld voor school, sport en cultuur. Stichting Leergeld De Stuwwal geeft geen geld, maar betaalt kosten direct aan de leverancier of organisatie.

Hoe doen inwoners een aanvraag?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij Stichting Leergeld De Stuwwal. Vul het formulier in op www.leergeld.nl/destuwwal. Kijk voor meer informatie op de website. Vragen? Stuur een e-mail naar leergeld.destuwwal@gmail.com.

Moeite met invullen van een aanvraagformulier op de computer? Inwoners kunnen een afspraak maken met de formulierenbrigade. Zij helpen inwoners met het invullen van formulieren. Maak een afspraak op www.sshbsupport.nl/formulierenspreekuur of bel 06-23 84 29 64.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2023 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Berg en Dal en Stichting Leergeld De Stuwwal bevestigen de samenwerking

Reageren is niet toegestaan.