Controle wildplassen verscherpt tijdens carnaval in Groesbeek

GROESBEEK – Over enkele dagen barst het carnavalsfeest los en op die dagen zullen er op diverse locaties in Groesbeek de nodige (alcoholische) consumpties genuttigd worden.


We snappen dat sommige besluiten op het gemeentehuis niet bij iedereen goed vallen. Maar ook uit protest mag je niet wildplassen.

Dat vocht moet er ook weer uit.

Vrouwen opgelet!

Tijdens de komende feestelijke dagen zal je hier en daar ook weer menig persoon zien wildplassen en dat is verboden. Een boete kost € 140,-. Ook vrouwen zijn gewaarschuwd en kunnen bij hoge nood best gebruik maken van een urinoir. Althans, dat oordeelde een kantonrechter vorig jaar.

Plasgoten en controle

De gemeente Berg en Dal plaatst in ieder geval extra plasgoten voor de carnavalsvierders in het centrum van Groesbeek. Daarnaast is er tijdens de carnavalsdagen een verscherpte controle op wildplassen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “Controle wildplassen verscherpt tijdens carnaval in Groesbeek”

 1. Hoi zei:

  Het gezeik begint nu al. Wedden dat hiermee meer bekeuringen vallen dan met dat vuurwerk rond oud op nieuw. Een volksfeest dat nu al gewaarschuwd wordt. Als de gemeente dan zorgt voor genoeg plasplekken voor iedereen hoeft men geen struik of tuinmuur op te gebruiken.

 2. Wimke zei:

  En wie zou er dan moeten controleren? Politie of BOA’S, beiden zijn in velden of wegen niet te zien!

 3. Tonny zei:

  Ze werken dit jaar met DNA..

 4. Poetin zei:

  Nepnieuws. Goede reclame voor…. zie shirts

 5. zeikerd zei:

  dan moet de organisatie en gemeente zorgen dat er langs de route diverse plaspunten komen. Ook op stekkenberg en niet alleen boven aan het kruus……

 6. ikke zei:

  begin met bekeuren in het gemeentehuis daar zitten de zeikers