[GR18] Verkiezingsprogramma CDA Berg en Dal 2018-2022

GEMEENTE BERG EN DAL – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van dinsdag heeft de afdeling CDA Berg en Dal het verkiezingsprogramma vastgesteld voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Sterk in Maatwerk

Een programma, met de naam “Sterk in Maatwerk”. Het is tot stand gekomen door onder meer de inbreng van inwoners uit de hele gemeente tijdens de CDA-100 discussieavond, maar ook door input van de kandidaat-raadsleden, onze lijsttrekker, wethouder, bestuur en vele gasten die de afgelopen jaren tijdens onze openbare fractie-overleggen met het CDA gesproken hebben.

Zorg en veilige leefomgeving

Met al deze inzichten en informatie is dit programma op maat geschreven. Een programma waarin het CDA aangeeft de gemeentefinanciën blijvend op orde te willen hebben. Dit in een veilige leefomgeving waarin we elkaar helpen en zorg bieden als dat nodig is. Met respect voor ons landschap, de natuur en het cultureel erfgoed. Een omgeving waarin het behalve goed wonen, ook goed werken en ondernemen is. Hiervoor bestaat nooit één oplossing die voor elke inwoner passend is.

Geen trein of tram

CDA zet in op duurzaamheid, wil geen tram of trein door Groesbeek, meer aandacht voor eenzaamheid, ruimte voor starterswoningen en bouwlocaties voor carnaval, bevorderen van zorgtoerisme en behoud van de lokale omroep. Het hele verkiezingsprogramma is hieronder te vinden.

Klik hier voor onze verkiezingswebsite met meer informatie: VerkiezingenBergenDal.nl.

Klik hier voor het CDA Berg en Dal-verkiezingsprogramma.

Bron: DeGroesbeek.nl, Verkiezingen Berg en Dal.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »

5 reacties op “[GR18] Verkiezingsprogramma CDA Berg en Dal 2018-2022”

 1. piet zei:

  niet op stemmen.

 2. Patje P. zei:

  Eens met Piet.

 3. Jacobus zei:

  Net gekeken naar Politiek 24. Landelijke politieke kopstukken die zich inzetten voor de komende verkiezingen in Amsterdam. Triest, triest en nogmaals triest. Alle aandacht voor Thierry Baudet en Kuzu (demonisering), voor het debat totaal geen aandacht. Deed me denken aan de periode Fortuin. Populisme van D66, de PVDA (wie) en groen links popie Jopie spelen (weg zwarte piet en coen tunnel). Alleen Lilian Marijnissen deed nog een poging om serieus te zijn. Wat een totale minachting naar de kiezer, wat een arrogantie. Hoe komt toch het dat men geen vertrouwen meer heeft in de politiek.

 4. joost zei:

  Ziet er uit alsof ze het hoog in de bol hebben. Ik vinnut helemaal niks.

 5. Thep zei:

  Prachtige achtergrond foto van Groesbeek cda!!! NIET OP STEMMEN.