Infoavond zwerfafval opruimen in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Inwoners van de gemeente Berg en Dal wonen in één van de mooiste gemeenten van Nederland.


Natuurschoon gemeente Berg en Dal.

Helaas raakt deze omgeving steeds meer vervuilt met zwerfafval. Hier wil de gemeente Berg en Dal samen met inwoners iets aan doen. Daarom wordt er op woensdag 28 februari een informatieavond georganiseerd over zwerfafval opruimen. Komt u ook?

Informatieavond in Millingen

De gemeente Berg en Dal en Dar organiseren op woensdag 28 februari voor inwoners van de gemeente Berg en Dal een inspirerende informatieavond. De informatieavond is in Café de Kastanje, Heerbaan 119 in Millingen aan de Rijn. De zaal is om 19.00 uur open. Tijdens de informatieavond leren geïnteresseerden meer over zwerfafval en de gevolgen hiervan. Ook delen ervaren vrijwilligers hun ervaring.

Wijkhelden

Het schoon en mooi houden van de omgeving kan bijvoorbeeld als Vrijwilliger van Wijkhelden. De gemeente Berg en Dal en Dar maken het vrijwilligers graag zo makkelijk mogelijk. Zo krijgen zij materiaal om zwerfafval mee op te ruimen.

Voor meer informatie: www.wijk-helden.nl. Voor vragen: klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via info@dar.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Infoavond zwerfafval opruimen in gemeente Berg en Dal”

  1. De Opa van Barbara. zei:

    In het kader van dit verhaal het volgende. !4 Dagen geleden kwam een ploeg van de gemeente Berg en Dal de planzoenen gelegen aan de Gooiseweg Groesbeek van boven vanaf de molen tot onderaan de bocht bij Schreven ontdoen van takken die er sinds de laatste storm lagen Tussen die planzoenen ligt op het punt Gooiseweg Pieter de Hoogweg een speettuintje met speeltoestellen. Tot mijn stomme verbazing en niet alleen die van mij,liepen de mannen nadat ze het trapveldje hadden gehad het speeltuintje voorbij naar het laatste veldje en gingen daar verder. Na een dag of vier kwam er een vrachtwagen van de gemeente Berg en Dal de grote bergen verzamelde hout ophalen. Ik sprak de chauffeur de aan met de vraag waarom dat speeltuintje niet was ontdaan van armdik hout.Tsja dat wist de chauffeur ook niet maar gaf mij het advies de gemeente te bellen en te vragen naar dhr Wouter van de Lest . Zo gezegd zo gedaan . Ik kreeg een Mevr. aan de telefoon en vroeg naar dhr W van de Lest. Waar gaat het over ? Ik heb geprobeerd de situatie uit te leggen maar naar mijn idee was deze mevrouw niet ter plekke bekend want ze snapte niet wat ik bedoelde . Nogmaals gevraagd om me door te verbinden met dhr W. van de Lest , maar dat ging niet ze maakte er een notitie van. We zijn nu weer een week verder . De rotzooi ligt er nog steeds. De takken worden door grotere kinderen van de klimrekken naar beneden gegooid met alle risico s. Mijn vraag is waarom laat de werkploeg de dikke takken op het speeltuintje gewoon liggen , terwijl het toch het belangrijkste veldje is om schoon te houden voor de veilgheid van de kinderen en waarom wordt er op mijn melding niet gereageerd.

  2. splinter zei:

    Zal wel geen ambtenaar wonen