[Update] BS Op De Horst gaat schoonmaken bij De Meent

GROESBEEK – Kinderen van groep 6/7 van basisschool Op de Horst in Groesbeek gaan op 1 maart schoonmaakwerkzaamheden verrichten in woonzorgcentrum De Meent.


De Meent in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit doen de leerlingen in het kader van het project “Voor Elkaar”.

Voor Elkaar is een project om kinderen te laten ervaren wat vrijwilligerswerk is en dan dit erg leuk kan zijn. De kinderen gaan de scootmobiels en de rollators schoonmaken. Ook hebben zij in de klas mooie verrassingen voor de bewoners van De Meent gemaakt.

De schoonmaak duurt van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Update 27-02-2017, 11:45 uur
De schoonmaak gaat donderdag niet door. Vanwege de verwachte gevoelstemperaturen die ’s ochtends beneden de -15 graden liggen, is besloten de schoonmaak te verzetten. De kinderen zouden namelijk op de fiets naar De Meent gaan. Planning is dat de schoonmaak nu op 12 april wordt gehouden. Het zal dan gelijk een grote voorjaarsschoonmaak zijn.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “[Update] BS Op De Horst gaat schoonmaken bij De Meent”

  1. Janssen zei:

    Heel leuk! Maar verpleeghuis de Eikenhorst( dekkerswald) wordt altijd vergeten !!! En sinds het nieuwe zorg beleid!!!!zitten daar ook heel veel somatische bejaarden uit Groesbeek!!! deze mensen hebben teveel zorg nodig! En mogen daarom niet op de Meent verblijven!!! Ook de gemeente laat het afweten!!

  2. Patje P. zei:

    Kinderarbeid is toch verboden.