[Foto’s/Video’s] Straatprijs valt weer in Groesbeek

GROESBEEK – In de Kardinaal Gerardstraat (6561 BV, oneven nummers) in Groesbeek is dinsdagmiddag de Straatprijs van de Postcodeloterij gevallen.


Winnaar BMW wordt bekend gemaakt. Video: DeGroesbeek.nl.

De cheques zijn door Gaston Starreveld en zijn team uitgereikt.

Winnaars

Er waren 14 winnaars. De meeste deelnemers wonnen € 25.000,-. Drie deelnemers hadden meerdere loten en wonnen tussen de € 37.500,- en € 75.000,-. Tot slot was er ook nog één gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW 118i. De auto werd gewonnen door Heinz Fischer.

Groesbeek vaak in de prijzen

Groesbeek valt vaker in de prijzen. In september 2016 viel de Straatprijs ook al in het heuveldorp. Toen werden inwoners van de De Ruyterstraat verrast. In oktober 2017 wonnen elf bewoners van de Jacob Marisweg duizenden euro’s.

De uitzending is vrijdagochtend tijdens Koffietijd tussen 10:00 uur en 11:00 uur.


Video gemaakt in samenwerking met mediapartner Streekomroep RN7.

[nggallery id=980]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “[Foto’s/Video’s] Straatprijs valt weer in Groesbeek”

  1. Nel zei:

    Wauw geweldig voor iedereen! Natuurlijk iedereen hartelijk gefeliciteerd met dit onwijs mooie geldbedrag van ongeveer €25.000 en natuurlijk de mooie BMW gewonnen door Heinz Fischer.
    Nogmaals Gefeliciteerd voor alle winnaars van de postcode 6561 BV.

  2. Beetje jammer zei:

    Je gunt iedereen deze prijs en daarom ook gefeliciteerd winnaars alleen heel jammer dat de auto nou net bij de verkeerde terecht komt. Niks ten nadele van de rest maar wat was het juist terecht geweest als die auto bij Tinus was gevallen. Die heeft nooit van anderen en de maatschappij geprofiteerd.