Taxussnoeisel gratis opgehaald

GEMEENTE BERG EN DAL – Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker?

Dat kan!

Taxus Taxi

Sinds deze maand haalt Taxus Taxi taxussnoeisel weer gratis aan huis op. Inwoners nemen contact op met Taxus Taxi en krijgen een Taxus Taxi tas om het taxussnoeisel in te verzamelen. Vervolgens haalt Taxus Taxi het snoeisel aan huis op. De stichting Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in voor de productie van medicatie tegen kanker.

Duurzaam

Samen met de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen ondersteunt Dar deze inzameling. Op deze manier dragen inwoners samen met Dar en de gemeenten bij aan het duurzaam verwerken van afval. Zij roepen dan ook alle inwoners en organisaties die taxus in de tuin/op het terrein hebben staan, op om deel te nemen aan deze actie. Om de kwaliteit van het taxussnoeisel en de service te waarborgen, vraagt Stichting Taxus Taxi aandacht voor deze punten.

Kwaliteit: voorkom broei

Om de kwaliteit van taxussnoeisel te waarborgen, is het belangrijk om broei te voorkomen. Dit kan door in het midden van het snoeisel een kuil te maken ter grote van een voetbal. Meer informatie en een instructievideo: www.taxustaxi.nl/knipvoorwaarden. Minimale hoeveelheid: minimaal een volle kruiwagen of halfvolle Taxus Taxi-tas

Voor iedereen

Iedereen kan gebruik maken van de kosteloze ophaalservice van taxussnoeisel: zowel particulieren, hoveniers, gemeenten als bedrijven. Stichting Taxus Taxi haalt het taxussnoeisel gratis thuis op. Voorwaarde is dat aanbieders minimaal een volle kruiwagen of halfvolle Taxus Taxi tas aanbieden. Te weinig snoeisel, maar toch deelnemen? Snoei dan tegelijk met buurtgenoten om zo toch gebruik te kunnen maken van de gratis inzameldienst.

Geef taxussnoeisel direct na het snoeien dan op via: www.taxustaxi.nl/afspraak. Op deze website staat ook meer informatie over de Taxus Taxi actie.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Taxussnoeisel gratis opgehaald

Reageren is niet toegestaan.