Opening vernieuwd zwembad De Lubert in Groesbeek

GEMEENTE BERG EN DAL – Na een halfjaar verbouwen is het zover. Zwembad de Lubert is vernieuwd! Op woensdag 4 juli om 18.00 uur openen we het nieuwe zwembad. Kom je ook?


Zo ken(n)(d)en de meesten het… Maar hoe is het nu? Dat zie je op 4 juli. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vol trots nodigen wij je uit om bij de opening aanwezig te zijn. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. En… voor de kinderen maakt clown Kwibus er een feestje van!

Kom je naar de opening? Dan ontvang je ook nog eens een consumptiebon (geldig t/m 31-12-2018) die je kunt besteden bij je volgende zwembadbezoek.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “Opening vernieuwd zwembad De Lubert in Groesbeek”

 1. Anita zei:

  Ze kunnen verbouwen wat ze willen, maar het kan nooit zo mooi worden, als die openlucht zwembaden van vroeger.. Met die grote wei, waar je lekker kon zonnen..

 2. Rob zei:

  Anita, daar ging toch niemand meer heen, iedereen koos voor de natuur baden, en lieten de Lubert links liggen, we hebben het toch zelf kapot gemaakt.

 3. Wim zei:

  Ja rob helemaal eens . Jammer

 4. Anita zei:

  Nee Rob… Dat openluchtzwembad ging weg, omdat de gemeente er geen geld meer voor had, om het te onderhouden.

 5. Willie zei:

  Om de grond te verkopen aan een investeerder was de gemeente in een keer van het buitenzwembad af en dus ook van de zorgen.
  Het zwembad is nu voor vele tonnen verbouwd en vele van ons zullen er nog steeds niet gaan zwemmen. Hoe kan dit… dat ze toch uitwijken naar andere zwem mogelijkheden.

 6. umme zei:

  Anita, en waarom denk je dat de gemeente geen geld meer had voor onderhoud. Juist omdat er niemand meer kwam dus geen inkomsten dus geen geld om het te onderhouden. Daarbij komt dat een buitenbad ook afhankelijk is van het weer, dit jaar mogen we niet klagen, maar er waren en zijn zomers bij dat je de kachel aan kunt hebben. In het binnenbad van nu is het heerlijk, maar ik moet er ook eerlijk in zijn, de verbouwing is meer gepleegd om het gebouw groter te maken en niet het zwembad speelser te maken.