Lucien Peeters nieuwe bestuurder Forte Welzijn

GEMEENTE BERG EN DAL – De Raad van Toezicht van Forte Welzijn heeft besloten om met ingang van 1 september 2018 Lucien Peeters te benoemen als nieuwe directeur-bestuurder.


Lucien Peeters (links) is de nieuwe bestuurder van Forte Welzijn. Foto: Forte Welzijn.

Peeters (48) is de opvolger van Ruud Geerts (64) die op die datum zal terugtreden als directeur-bestuurder.

Carrière

De nieuwe bestuurder is werkzaam geweest in verschillende functies in het bedrijfsleven. Aansluitend is hij wethouder van de gemeente Venray geweest met in zijn portefeuille onder andere Welzijn, Participatie, Zorg en Leefbaarheid. In de periode daarna is hij als zelfstandig adviseur en interim manager actief geweest bij organisaties die werkzaam zijn in het sociaal domein met specifieke kennis van innovatie op dat gebied.

Forte Welzijn

Forte Welzijn is een stichting die tot doel heeft het bevorderen van welzijn. De medewerkers van Forte Welzijn ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Ze doen dit door verbindingen te maken en te bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. Forte Welzijn is met name werkzaam voor de inwoners van de gemeenten Overbetuwe, Berg en Dal en Heumen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Lucien Peeters nieuwe bestuurder Forte Welzijn”

  1. Tonnie Verhoeven zei:

    Het is ook mooi geweest zo, er is voldoende, uit vooral eigenbelang, kapot gemaakt. Ga ervan uit dat de toezichthouders niet wederom in diezelfde valkuil trappen.