Jaarmarkt Groesbeek 2018

GROESBEEK – Op dinsdag 24 juli 2018 wordt de jaarmarkt in Groesbeek georganiseerd. De organisatie is in handen van Krokos Evenementen, in opdracht van de Stichting Toerisme en Recreatie (STER) Berg en Dal.


Jaarmarkt Groesbeek 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Uitje

Op de dinsdag na de Vierdaagse staan er traditiegetrouw weer vele kramen in het centrum van Groesbeek. De jaarmarkt wordt al sinds 1983 gehouden. In meer dan 200 kramen worden verschillende waren aangeprezen. Gezellige terrassen, lekker eten en tal van leuke activiteiten maken een dagje Jaarmarkt tot een heerlijk vakantie-uitje voor het hele gezin.

Groter van opzet

De gezellige braderie loopt van de Dorpsstraat tot bovenaan de Pannenstraat. Ook de Bellevue, Kerkstraat, Dorpsplein en Marktplein zijn onderdeel van de jaarmarkt. De jaarmarkt is dit jaar groter van opzet dan andere jaren, omdat nu ook de Bellevue, de Kerkstraat en het Marktplein onderdeel ervan uitmaken. Behalve de typische braderiekramen is er dit jaar ook een heuse rommelmarkt. Er is volop live muziek op diverse locaties en voor de kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten.

Dorpsstraat geheel afgesloten

De jaarmarkt duurt van 09:00 uur tot 17:00 uur. De Dorpsstraat zal ook dit jaar vanaf de kruising met de Hoflaan/Burgemeester Ottenhoffstraat afgesloten worden.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Jaarmarkt Groesbeek 2018

Reageren is niet toegestaan.