[Foto’s] Vernieuwd zwembad De Lubert officieel geopend

GROESBEEK – Woensdagavond is het vernieuwde zwembad De Lubert in Groesbeek officieel geopend.


Opening vernieuwde zwembad in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Van een echte heropening is trouwens geen sprake, want het zwembad kon ook tijdens de verbouwing gewoon gebruikt worden en is geen dag dicht geweest.

Moderner

De horeca was niet aantrekkelijk, de kleuren waren verouderd en de ruimtes klein en donker. Tijd voor een modernere uitstraling. Na een halfjaar verbouwen ziet het er van binnen weer een stuk beter en frisser uit, met een mooie serre. Met de doorlopende balie in de droge/ natte en buitenruimte kan er ook horeca worden gecreƫerd in het zwemgedeelte.

Er waren aardig wat mensen op de been en voor hapjes en drankjes werd woensdagavond gezorgd. Clown Kwibus vermaakte de kinderen.

[nggallery id=1019]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “[Foto’s] Vernieuwd zwembad De Lubert officieel geopend”

  1. Janssen zei:

    Ik hoop toch wel dat er met die 6 ton ook wat aan de omkleedhokjes, douches en toiletten is gedaan.. dat was zo ouderwets. Ook het grote bad lijkt niet echt opgefrist qua kleuren zoals de entree en buitenkant… ik ben benieuwd.

  2. Peters zei:

    Jammer dat er niet begrijpen wordt dat zwemwater in een zwembad het belangrijkste is en horeca maar een bijzaak.
    M.i. In de verkeerde zaken geinvesteerd zal zeker niet tot minder tekorten leiden. Het geld hadden ze beter aan meer zwemwater kunnen besteden dat trekt wel meer bezoekers aan maar geen grotere horeca!