[Foto’s] Hitte en drukte tijdens Groesbeekse jaarmarkt

GROESBEEK – Het was erg warm (om 11:00 uur al 30 graden), maar dat weerhield mensen er niet van om de traditionele jaarmarkt in Groesbeek te bezoeken.


Jaarmarkt 2018 ook dit jaar weer goed bezocht. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het was gezellig en druk in het centrum van Groesbeek.

Groter

In meer dan 200 kramen werden verschillende waren aangeprezen; denk aan kleren, tassen, riemen, horloges en CD’s. Maar ook aan de inwendige mens is gedacht. IJs, hamburgers, snoep, braadworst, fruit… Het was allemaal te verkrijgen. De jaarmarkt was dit jaar groter van opzet dan andere jaren, omdat nu ook Bellevue, de Kerkstraat en het Marktplein onderdeel ervan uitmaakten.

Dorpsplein en Marktplein

Op het Dorpsplein was de lokale omroep aanwezig om vanaf daar programma’s te presenteren en een eindje verderop op het Marktplein was een demonstratie van de Groesbeekse brandweer. Wie even bij wilde komen vanwege de hitte kon voor verkoeling op één van de vele terrasjes terecht. Kinderen vermaakten zich kostelijk bij kinderactiviteiten.

De jaarmarkt wordt al sinds 1983 gehouden. De organisatie was dit jaar in handen van Krokos Evenementen, in opdracht van de Stichting Toerisme en Recreatie (STER) Berg en Dal.

Naschrift redactie: de jaarmarkt duurt nog tot vanmiddag 17:00 uur.

[nggallery id=1024]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [Foto’s] Hitte en drukte tijdens Groesbeekse jaarmarkt

Reageren is niet toegestaan.