Herinrichting en uitbreiding parkeerterrein Heuvelland

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat het parkeerterrein bij sporthal Heuvelland in Groesbeek aanpassen.


Het parkeerterrein bij sporthal Heuvelland. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit is zodat kermisexploitanten het terrein optimaal kunnen gebruiken voor hun woonwagens.

Kermisexploitanten

Vorig jaar maakten de exploitanten voor het eerst gebruik van de parkeerplaats, omdat het voormalig ZOMA-terrein niet gebruikt kan worden. Dat is nu een parkeerplaats voor de Jan Linders en Aldi geworden.

Uitbreiding en riolering

Het parkeerterrein bij Heuvelland wordt uitgebreid, zodat de exploitanten meer plaats hebben voor de salon- en pakwagens. Aanwezige struiken en bomen worden verwijderd, maar daarvoor komen wel nieuwe bomen in de plaats. Tevens wordt er ondergrondse riolering aangelegd, zodat de wagens hierop kunnen aansluiten.

Nieuwe inrit vanaf nabijgelegen wijk

Voorheen was de toegang vanaf de wijk Klompenmaker naar het parkeerterrein vrij, weliswaar met een soort greppel er tussen. Sinds enige jaren is aan de achterkant van het parkeerterrein een groot hekwerk geplaatst. De gemeente laat omwonenden weten dat er een inrit van de wijk naar het terrein van Heuvelland komt. Die inrit zal worden voorzien van een poort, zodat via de wijk groot transport naar de parkeerplaats kan.

Inwoners kunnen hierover hun zegje doen tijdens een inloopavond op 15 augustus. Die avond wordt door de gemeente gelijk benut zodat omwonenden idee├źn over de wijk kwijt kunnen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Tot slot


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Herinrichting en uitbreiding parkeerterrein Heuvelland

Reageren is niet toegestaan.