KVW Groesbeek 2018: U bent van harte welkom

GROESBEEK – Van donderdag 9 augustus 2018 tot en met vrijdag 17 augustus 2018 is het tijd voor de 50e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek.


KVW Groesbeek 2018 gaat beginnen. Foto en rechten: Ria Janssen-Klaassen.

U bent van harte welkom om op een aantal momenten te komen kijken!

Verzamelen bij Zuidmolen, daarna openingsshow

Op donderdag 9 augustus verzamelen we om 19.00 uur bij de Zuidmolen en lopen we vanaf daar in een stoet naar het KVW-terrein bij Sportpark Zuid. Die avond openen we de week met een openingsshow. Op zondag 12 augustus hebben we een spellendag op het KVW-terrein. Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend voor bezoekers. De entree is die dag € 1,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Een hapje en drankje is aanwezig.

Afsluiting

Op vrijdag 17 augustus sluiten we de week af met een jeugdmarkt. Evenals vorig jaar zal de markt op het KVW-terrein worden gehouden. De markt is geopend van 10.00 t/m 15.00 uur. De kinderen verkopen allerlei spullen van (Groesbeekse) winkeliers. Om 15.00 uur sluiten we gezamenlijk de week af op het KVW-terrein. Ook daar bent u van harte welkom. Hopelijk zien we u tijdens deze 50 e editie!

Wist u dat?

• Er is uit veiligheidsoverwegingen besloten om van het Nijerf van donderdag 9 t/m vrijdag 17 augustus eenrichtingsverkeer te maken. U kunt het Nijerf inrijden vanaf de Koningin Wilhelminaweg.
• Er is voor buurtbewoners een flyer op onze website geplaatst. Die kunt u printen en ophangen om te laten zien dat we welkom zijn. Komt het even niet uit? Ook daar hebben we een flyer voor. Kijk op www.kvwgroesbeek.nl bij de agenda van de week.
• Er is een app die u kunt downloaden in Google Play en in de App Store. Zoek op KVW Groesbeek om hem te vinden.
• Er worden dit jaar weer rommelmarktspullen ingezameld. Op donderdag 16 augustus tussen 17:00 en 18:00 uur bent u welkom op het KVW terrein. Gelieve geen knuffels en elektronica in te leveren.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “KVW Groesbeek 2018: U bent van harte welkom”

  1. Theo Versteegen zei:

    Veel plezier allemaal.