Open dag nieuwe basisschool op 28 augustus

BEEK-BERG EN DAL – Ge├»nteresseerden voor de nieuwe basisschool in de gemeente Berg en Dal kunnen op 28 augustus naar een informatieavond komen.


Het zit Michelle Veugelers (links) en Isa Claassens (rechts) nog niet mee. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Aanmelden vanaf 15 augustus

Mensen moeten zich hiervoor aanmelden. De aanmelding is sinds woensdag open. Aanmelden kan via deze link, pas na aanmelding krijgen mensen de locatie te weten.

Locaties in Beek en Groesbeek

De nieuwe basisschool in de gemeente Berg en Dal komt mogelijk in het Kulturhus. Het college is daar in principe mee akkoord. Daarnaast is er nog een tweede locatie in beeld en die is gelegen aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek. Dat is de voormalig Gerardus Majella-school. Clown Kwibus zit daar nu. Doel van de tweede locatie is om aan de benodigde hoeveelheid leerlingen te komen. Dat moeten er 200 zijn, maar het Kulturhus is daar te klein voor.

De nieuwe basisschool zal 50 weken per jaar open zijn, elke werkdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bij voldoende belangstelling start de school na de zomer van 2019.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Open dag nieuwe basisschool op 28 augustus

Reageren is niet toegestaan.