Nieuw! Buurtlunch in ‘Op de Heuvel’

GROESBEEK – Elke maandag van 12:30 uur tot 14:00 uur kunt u komen lunchen in het Voorzieningenhart ‘Op de Heuvel’.


Voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Soep en stokbrood

Tot nu toe was er altijd een heerlijke soep met stokbrood en meerdere soorten beleg en een lekker kopje koffie of thee. Astrid de la Croix van Forte Welzijn is kok en maakt de soep samen met leerlingen van basisschool ‘Op de Heuvel’ en vrijwilligers.

Uitbreiding met gerechten

Vanaf maandag 13 augustus wordt het Buurtsoepie uitgebreid! Naast een kopje vers bereide soep komt er elke week een gerechtje met seizoensgebonden ingrediënten bij. Als het even kan uit eigen (moes)tuin. Komende maandag is de aftrap met een zomerse salade. Gerrit Peters (beter bekend als Kakkie) is ook elke maandag
aanwezig en zal regelmatig zijn beroemde “Riefkuukskes” bakken. “Eet op uw gemakkie een riefkuukske van Kakkie”!

Leuk én leerzaam!

Voor de kinderen van de school is het leuk èn leerzaam om verschillende gerechten te leren koken en voor de buurtbewoners en werkers in het gebouw die komen lunchen, is het elke week een verrassing wat voor lekkers Astrid en de kinderen weer hebben gemaakt.

Voor het ‘oude’ soepie betaalt u nog steeds € 3,00 en voor de lunch € 3,50. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.30 uur; om 12.30 uur gaan we aan tafel. Aanmelden is niet nodig. Mocht u willen komen en heeft u geen vervoer? Bel dan naar Marjon Galdermans via 06-21213224.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Nieuw! Buurtlunch in ‘Op de Heuvel’

Reageren is niet toegestaan.