ABBA Tribute 2018 in Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 24 november 2018 gaat ABBA Tribute een show geven in Fletcher Hotel-Restaurant Erica.

Deze fantastische band treedt op door heel Europa en zijn door popbladen verkozen tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’. Wij zijn dan ook zeer trots op hun komst!

De hits

Terug in de tijd met ABBA Tribute met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs met de originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten, die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Kaarten kopen

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl of telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal op 024 – 684 3514. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor ABBA Tribute 2018 in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.