Vaker spullen gedumpt bij kringloop Groesbeek, aangifte volgt

GROESBEEK – Bij de kringloopwinkel in Groesbeek worden weer steeds vaker spullen gedumpt.


Archieffoto 2014. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Tijden inname verruimd

Hoewel de tijden voor inname van spullen zijn verruimd, laten mensen nog steeds buiten deze tijden om spullen achter op het terrein van de kringloopwinkel. Zelfs tijdens de openingstijden worden er elders nog vuilniszakken met rommel achter gelaten. Dit zijn onbruikbare spullen waar ook de kringloop niets mee kan.

Kringloop moet betalen

“Wij moeten hier voor moeten betalen. Het is namelijk niet zo dat we er subsidie of wat dan ook voor krijgen”, laat Andre Brouwer van de kringloop weten. “Wij hebben al camera’s rondom ons pand hangen en er wordt ook aangifte gedaan van het achterlaten van spullen (rommel).”

Inleveren spullen

Toch hoopt hij dat het in de toekomst allemaal niet meer zo ver hoeft te komen. Op maandagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen kunnen mensen van 10:00 uur tot 13:00 uur immers bij de kringloop terecht om spullen af te geven. Dat wordt dan ook gelijk gecontroleerd op bruikbaarheid.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Vaker spullen gedumpt bij kringloop Groesbeek, aangifte volgt”

  1. Kuul zei:

    Zielige mensen