Reüniefeest KVW Groesbeek 31 augustus 2018: geef je op!

GROESBEEK – Afgelopen zomervakantie genoten 450 kinderen van de 50-jarige editie van het Kindervakantiewerk in Groesbeek. De week stond in het teken van het gouden jubileum.

Feestje bij Hopmans

Voor iedereen die in de afgelopen 50 jaar zijn of haar steentje bijdroeg als vrijwilliger wordt er door een aantal betrokken oud-bestuursleden een reüniefeest georganiseerd in de kermistent bij Café Hopmans.

Aanmelden verplicht!

De avond start om 19:00 uur met een receptie, waarna rond 21 uur het feest losbarst. Droeg jij ooit een matrozenpet? Kom op 31 augustus nog een keer genieten van het KVW-gevoel. Opgeven is verplicht via deze link (klik). Al meer dan 500 oud-vrijwilligers gingen je voor!

Oude shirts en matrozenpetjes gezocht!

Voor de versiering van de tent is de organisatie nog op zoek naar oude t-shirts of matrozenpetjes. Deze kunnen worden ingeleverd bij Basisschool Op De Horst (Plakseweg), De Eg 5, Lievensweg 17 of Hemeltje 8.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Reüniefeest KVW Groesbeek 31 augustus 2018: geef je op!”

  1. zo is het zei:

    leuk initiatief..de leiding van tegenwoordig kan echter nog veel leren van hun voorgangers. Tegenwoordig lopen ze met harde muziek door de straten en zetten ze ’s nachts een geschreeuw op als ze huiswaarts keren.

  2. Kuul zei:

    Dat zeg ik: gaat alleen om het zuipen