Koffie mèt… de laatste zorgen

BERG EN DAL/GROESBEEK – Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”. We gaan deze keer in gesprek met iemand die van alles weet rondom de zorg in de laatste levensfase (palliatieve zorg) en het nut van wilsverklaringen.

Tijdens deze Koffie met… komen allerlei onderwerpen rondom deze thema’s aan de orde.

In Groesbeek en Berg en Dal

U bent welkom op maandag 10 september om 19.30 uur welkom in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. Het duurt tot 21.00 uur. U kunt ook langskomen op donderdag 13 september om 14.00 in Groesbeek in De Mallemolen, Kloosterstraat 11. Het duurt dan tot 15.30 uur. De deuren zijn beide keren een half uur voor aanvang geopend.

Wat is Koffie met…?

“Koffie met…” is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Maar andere mensen met interesse in het onderwerp zijn ook welkom.

Aanvullende info

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 – 040 60 66. Kijk ook eens op onze website: www.mantelzorgbergendal.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Koffie mèt… de laatste zorgen

Reageren is niet toegestaan.