Verbouwing Schoenmakerij Groesbeek

GROESBEEK – De schoenmakerij en sleutelservice midden in het centrum van Groesbeek gaat verbouwen, na jaren van voorbereidingen onderhandelingen en steeds gewijzigde plannen van de pandeigenaren.


De panden aan de Spoorlaan, waaronder de schoenmakerij, worden verbouwd. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2016)

Vanaf 30 augustus (dat is de donderdag voor de Groesbeekse kermis), gaat de aannemer beginnen met intern heel veel aanpassingen te verrichten bij de schoenmakerij.

Steigers

Dit alles om de klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. In eerste instantie zal de werkplaats vergroot worden, waarna vanaf 11 september fase twee van start zal gaan. Dat is dan de maandag na de Groesbeekse kermisweek. Dan zullen de steigers verschijnen bij en rondom de schoenmakerij en sleutelservice, hartje Groesbeek.

Uitbreiding 3 panden

In deze tweede fase krijgen de panden van De Locomotief, Bakker Bart en Schoenmakerij Groesbeek een flinke uitbreiding aan de voorzijde, met geheel nieuwe frontaanzichten, aangepast aan de eisen van de tijd. De planning is dat het grootste gedeelte van de werkzaamheden eind oktober klaar zijn en dat Groesbeek centrum er weer een stuk(je) mooier op geworden is.

Schoenmakerij tijdelijk dicht

De bouwperiode tussen donderdag 30 augustus en woensdag 12 september is de schoenmakerij gesloten (traditiegetrouw in de kermisweek, dit jaar echter enkele dagen langer). Vanaf woensdag 12 september staan de schoenmakers weer klaar om u van dienst te zijn. In de periode waarin de schoenmakerij “in de steigers staat” wordt er gewoon doorgewerkt door de schoenmakers en bent u zoals altijd welkom van dinsdag tot en met zaterdag. We houden u de komende weken verder op de hoogte over de ontwikkelingen bij de schoenmakerij en sleutelservice in het hartje Groesbeek.

Korting

Vanaf nu is er volop verbouwingskorting op heel veel artikelen om zoveel mogelijk ruimte te maken voor de geplande verbouwing maar natuurlijk ook om schoon schip te maken voor de nieuwe collecties tassen, koffers, riemen en lederwaren welke direct na de realisatie van de uitbreiding zullen binnenkomen. Kortingspercentages variƫren tussen de 20% en 50% op heel veel koffers, tassen, boodschappenwagentjes, lederwaren, reistassen et cetera.

Samenwerking met stomerij

Tevens is de schoenmakerij deze week een nieuwe samenwerking aangegaan met een andere stomerij en om dat te vieren zullen er de laatste maanden van het jaar diverse acties gaan lopen. De schoenmakers van schoenmakerij Groesbeek hebben er zin in en vinden het fijn dat ook zij een steentje bij kunnen dragen aan het nog mooier maken van Groesbeek-centrum.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Verbouwing Schoenmakerij Groesbeek”

  1. Patje P. zei:

    Tjonge jonge. Dit is pas echt nieuws.