“De Geheimen van Market Garden”

BERG EN DAL – Op 15 september worden enkele geheimen van Operatie Market Garden onthuld tijdens een avondvullend programma in recreatieboerderij Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg 47 te Berg en Dal.


Paradropping herdenking 70 jaar Market Garden. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2014).

Om 19:00 uur begint de avond waarop vier sprekers inzoomen op Operatie Market Garden en welke onbekende geheimen hieruit veelal onbelicht zijn gebleven.

Geheimen

Na een introductie over het verloop van deze Operatie wordt u meegenomen in de wereld van Ultra berichten en Enigma. Na de pauze wordt er ingegaan op de geheimen die zich in de grond van Groesbeek verborgen houden en tot slot wordt uitleg gegeven over de identificatie van eens vermiste soldaten.

Reserveren noodzakelijk

Na afloop kunt u onder het genot van een drankje en een hapje napraten. Voor 12,50 p/p kunt u erbij zijn. Vanwege de beperkte ruimte is vooraf inschrijven via het emailadres (marketing@nederrijkswald of reserveren via 06-23562922 noodzakelijk.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor “De Geheimen van Market Garden”

Reageren is niet toegestaan.