Er even tussenuit: bezoek Cenakelkerk en natuurbegraafplaats

HEILIG LANDSTICHTING – Op woensdag 16 mei jongstleden bezochten we met een groep mantelzorgers de Cenakelkerk in Heilig Landstichting.

Het was een bijzondere bijeenkomst.

Weinig tijd

Marie-Christine was de gids en zij gaf boeiende informatie op een enthousiaste en bevlogen manier. Ook werd een klein gedeelte van het naastliggende kerkhof bezocht. Omdat de tijd hiervoor erg kort was, hebben we een nieuwe afspraak gemaakt.

Nieuw bezoek

Ben je mantelzorger, dan ben je van harte welkom op woensdag 19 september om 14.00 uur. Het adres is Pastoor Rabouplein 1 in Heilig Landstichting. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 12 september via 085 040 6066 (werkdagen tot 13.00 uur) of via info@mantelzorgbergendal.nl. Heeft u vragen rondom vervoer, laat het ons dan ook weten. Dan kijken we met u mee.

Hoofd leeg

Door even met iets anders bezig te zijn, raakt uw hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een goede manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers als prettig wordt ervaren.

Het geeft niks als u nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Er even tussenuit: bezoek Cenakelkerk en natuurbegraafplaats

Reageren is niet toegestaan.