Kèlsdag in Groesbeek en Ooij

GROESBEEK/OOIJ – Nu Paul McCartney van The Beatles, die met zijn 74 jaar net iets ouder dan de gemiddelde leeftijd van De Kèls, zijn nieuwe CD uitbrengt en zijn tournee 2018-2019 aankondigt, wordt het ook de hoogste tijd dat De Kèls hun aankondiging voor 2018- 2019 doen.

De Kèls brengen weliswaar geen nieuw album uit, maar zij hebben wel een flink aantal nieuwe liedjes opgenomen in hun repertoire. En dààr gaan De Kèls mee op reis.

Verrast

Bekend is dat deze zanggroep zijn repertoire jaarlijks uitbreidt met meerdere liedjes. Bij het optreden wordt het publiek steeds verrast als zulke mooie, onverwachte en uiteenlopende liedjes van uiteenlopende artiesten opklinken. Liedjes die zij allang niet meer hebben gehoord en die doen herinneren aan de eerste liefde of eerste
vakanties. Er wordt meteen meegezongen.

Teleurstelling

Zaterdag 27 oktober is het weer zover. Dan is er weer de jaarlijkse Kèlsdag met een uitgebreid programma en vele nieuwe liedjes van toen. Een avond om niet te missen. Afgelopen jaren was de belangstelling steeds heel erg groot. Zelfs zo groot dat er fans moesten worden teleurgesteld, omdat de kaartjes waren uitverkocht.
Enthousiaste en trouwe fans verdienen het om naar de jaarlijkse Kèlsdag te kunnen komen en daarom is er gezocht naar een oplossing.

Twee uitvoeringen: in Groesbeek en Ooij

Er zullen twee uitvoeringen komen, verdeeld over twee locaties in de gemeente Berg en Dal. De eerste maal op zaterdag 27 oktober in Groesbeek en de tweede maal op zondag 13 januari 2019 in de Ooij. Het idee achter de verschillende locaties is, dat de fans uit (de oude gemeente) Groesbeek en uit (de oude gemeente Ubbergen) en ook uit (de oude gemeente) Millingen a/d Rijn wat dichter bij huis van het optreden kunnen genieten. Dat geldt ook voor de fans uit de daaraan grenzende gemeenten.

Staan- op zitplaats

Voorts is er zorgvuldig nagedacht om de plaatsing goed te laten verlopen. Er is keuze uit òf een staanplaats òf een zitplaats. Voor beide plaatsen geldt hetzelfde tarief en op het kaartje staat duidelijk of het een zit- dan wel staanplaats betreft. Dat is bovendien ook aan de kleur van het kaartje te zien. Iedereen met een kaartje heeft dus gegarandeerd een plaats. Er kunnen echter geen plaatsen worden gereserveerd.

Ticketverkoop

De kaartjes (staan en zitten) kosten € 7,50 per stuk. De entreebewijzen voor de Kèlsdag op 27-10-2018 zijn vanaf maandag 17 september te koop. Let wel: uitsluitend bij het Cultureel Centrum De Mallemolen te Groesbeek. Over de kaartjes voor het optreden in januari 2019 zal in december nader bericht verschijnen.

Het optreden op 27-10-2018 begint om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Kèlsdag in Groesbeek en Ooij”

  1. miel fransen zei:

    Het wordt weer een leuke en gezellige avond, heb het programma gezien. Van harte welkom!