Bewonersavond Bedrijventerrein Hulsbeek in Groesbeek

GROESBEEK – Maandag 17 september 2018 is er een bewonersavond over bedrijventerrein Hulsbeek in De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek.


Hier komt bedrijventerrein Hulsbeek. Op de achtergrond links de wijk “Bezembinder”, midden “Klompenmaker” en rechts sporthal Heuvelland. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De bewonersavond begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Bedrijventerrein De Hulsbeek is een nieuw bedrijventerrein tussen de Hulsbroek, Klompenmaker en de Mies.

Bestemmingsplan

Het gebied heeft nu een agrarische bestemming. Om er een bedrijventerrein van te maken, moeten we het bestemmingsplan wijzigen. Tijdens de avond willen we met u de ideeen voor het bestemmingsplan en het stedebouwkundige plan bespreken. Wij horen graag wat u vindt van de plannen.

Wat staat er in een bestemmingsplan en stedenbouwkundig plan?

In het bestemmingsplan staat in grote lijnen hoe het gebied wordt ingericht en hoe het gebruikt mag worden. Bijvoorbeeld waar het groen komt, waar er gebouwd mag worden, hoe hoog gebouwen mogen worden en wat voor soort bedrijf er mag komen. In het stedenbouwkundige plan staan meer details, bijvoorbeeld hoe een weg er uit komt te zien, hoeveel bouwpercelen er komen en waar de bomen komen.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Bewonersavond Bedrijventerrein Hulsbeek in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.