Evenement “Stekkenberg presenteert….” bij voorzieningenhart

GROESBEEK – Op zaterdag 22 september 2018 wordt van 12:00 uur tot 16:00 uur “Stekkenberg presenteert” georganiseerd.

Dit zal plaatshebben rondom het voorzieningenhart Op de Heuvel.

Wat is het?

“Stekkenberg presenteert…” is een gezellige middag met informatie, muziek, drankje en de kookclub zorgt dat er ook voor de inwendige mens iets te halen valt. Speciaal voor kinderen is er een luchtkussen, kunnen zij zich laten schminken en zijn er glittertattoos. Alle gebruikers in en rond het Voorzieningenhart Op de Heuvel krijgen de kans zich middels een infostand te presenteren. Het geheel zal in een soort marktvorm zijn.

Aanmelden

Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnen gekomen, maar er kan nog meer bij. Vooral kleine zelfstandige ondernemers uit de wijk zijn van harte welkom om zich te laten zien. Dus meld je aan en maak gratis eclame voor je organisatie, je bedrijfje of voor jezelf. Aanmelden kan via Facebook, aan de bar of telefonisch: 024-7600750.

Het evenement is met medewerking van onder andere ZZG, ROC, Domino, Forte Welzijn, Sociaal Team Noord, Seniorenbond Sionsheuvel, Vogelvereniging “De Gekleurde Zanger”, Kind Activiteiten Club (K.A.C.).

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Evenement “Stekkenberg presenteert….” bij voorzieningenhart”

  1. Toontje zei:

    Ik hoop dat Kakkie met z’n riefkuukskes ook weer van de partij is.

  2. dinie hendriks zei:

    natuurlijk Toontje, want anders is het evenement niet compleet.