Verkeershinder bij rotonde Zuidmolen in Groesbeek

GROESBEEK – Automobilisten die gebruik maken van de rotonde bij de Zuidmolen in Groesbeek, moeten rekening houden met een wachttijd.


Wachten voor het stoplicht bij de rotonde Zuidmolen in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Door werkzaamheden ontstaan er kleine files op de toegangswegen naar de rotonde. Dat zijn de Herwendaalseweg, Mooksebaan, Pannenstraat en Gooiseweg.

Kabels en leidingen

De nutsbedrijven zijn bezig met het vervangen van kabels en leidingen in de Herwendaalseweg in Groesbeek, aldus de gemeente Berg en Dal. Daarom wordt er op de Herwendaalseweg één rijbaan afgesloten en op alle toegangswegen wordt het verkeer met verkeerslichten geregeld. Omleidingen zijn er niet, om te voorkomen dat de nabijgelegen wijken teveel worden belast.

Werk duurt nog één week

Dat zorgt, zeker op de drukke momenten, voor wat opstoppingen bij de rotonde. Het werk duurt tot vrijdag 21 september. Later dit jaar gaat de Herwendaalseweg op de schop voor groot onderhoud.

[nggallery id=1047]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Verkeershinder bij rotonde Zuidmolen in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.