Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2018

GROESBEEK – Op 28, 29, 30 september is het zover. Voor het twaalfde jaar worden dit jaar de Nederlandse wijnfeesten gevierd in Groesbeek.


Wijnfeesten. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Een prachtig evenement waarin wijngaardeniers, ondernemers en mensen elkaar ontmoeten.

Activiteiten

Tijdens de wijnfeesten in het weekend van 28, 29 en 30 september zijn er diverse activiteiten. Zo is er een internationale wijnmarkt, wijnworkshops, wijngaard open dagen, business meets wine, music meets wine, kunstzinnige nieuwe ambachten en het NK wijnvatrollen. De wijnmarkt is in het centrum van Groesbeek te bezoeken op zaterdag en zondag van 13.00 tot 19.00 uur. Ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs presenteren zichzelf. Bij de wijnfeesten hoort ook een wijnkoningin en dat is dit jaar Bernadette Bilderbeek. Zij is het boegbeeld voor de Nederlandse wijnfeesten en zal de bezoekers van harte ontvangen tijdens al deze dagen. Een kennismakingsreceptie met de wijnkoningin is van 14:00 – 16:00 uur in het Nederlands Wijnbouwcentrum.

Vriend van de Wijnfeesten

Bij aankomst kunt u voor 12 euro vriend van de Nederlandse wijnfeesten 2018 worden. U ontvangt een bandje en kunt dan op alle stands die op de wijnmarkt staan opgesteld proefmaatjes à 1 euro per stuk kopen en al rondlopend en proevend kennismaken met de beste nationale, maar ook internationale wijnfeesten. Een echte ‘wanna have’ voor alle wijnliefhebbers is de Wijndorp Groesbeekapp. Deze app vertelt je alles over de Wijngaardeniers, het wijnbouwcentrum, de Wijnfietsroute, de Nederlandse wijnfeesten, verblijfsaccomodaties, bezienswaardigheden, et cetera.

Het Nederlands wijnbouwcentrum en de aangrenzende wijngaard de Colonjes zijn geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.nederlandsewijnfeesten.nl.

Bron/Tekst: De Maas & Waler


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2018”

 1. Handige Harrie zei:

  Goed initiatief… hopen op mooi weer… goed voor de gemeente Berg en Dal. chapeau

 2. mien zei:

  alcohol valt bij mij onder de zelfde noemer als drugs
  En veroorzaakt dezelfde problemen of nog meer dan drugs
  dus hoezo goed initiatief steek voor al je kop in het zand Harry

 3. Kuul zei:

  Dat regelt Frans ook wel. ❓??

 4. Kees zei:

  Komen ze weer alle met de auto naar de Wijnfeesten ??