Wijnkoningin in “Dorpsplein” (herhaling)

GROESBEEK – Zondag 8 juli was Bernadette Bilderbeek te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. Zij is toen benoemd tot wijnkoningin 2018.


Foto en rechten: Franka Thijssen Fotografie.

Eerste Wijnkoningin in Dorpsplein

Zij was de eerste wijnkoningin die in het programma van John Peters verscheen. Hij stelde haar aan de luisteraar voor en praatte over haar benoeming, haar horeca-achtergrond, haar band met Groesbeek en over de activiteiten die vanaf toen tot en met eind september (wijnfeesten)plaatsvinden. De uitzending is zondag 23 september nogmaals te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de herhaling is woensdagavond 26 september om 20.00 uur. Verder nog vier weken via uitzending gemist.

Psychische nood

Zondag 30 september alle aandacht voor de psychische nood waarin elk mens wel eens terechtkomt. Een programma over allerlei psychische toestanden en vooral over de psychische kwetsbaarheid van de mens. Zoals naar aanleiding van de ramp in Oss.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Wijnkoningin in “Dorpsplein” (herhaling)

Reageren is niet toegestaan.