Fotolezing “Namibië” in De Mallemolen

GROESBEEK – Op zondag 7 oktober organiseert Helma Groenen een fotolezing op een meters groot scherm over Namibië.

Groenen is graag in de natuur.

De Bruuk

De eerste 25 jaar van haar leven bracht ze dan ook door aan de rand van het natuurreservaat “De Bruuk” en heeft ze de liefde opgebouwd voor de buitenlucht. Al wat buiten te zien is trekt haar aandacht en de zorg hiervoor speelt ook een belangrijke rol in haar leven.

Bewust

Om al dit moois met anderen te delen probeert zij door middel van foto’s iedereen bewust te maken van al het bijzondere van de natuur. Wij kunnen niet zonder! Omdat ze een studie Biologie heeft gevolgd en steeds leergierig blijft in alles wat erbuiten speelt weet ze er ook heel veel over te vertellen. Met haar fotografie groeit ook haar visie en krijgt ze steeds meer oog voor de details in de natuur. Maar ook de techniek wordt door ervaring steeds verbeterd.

Info

De fotolezing vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. Aanvang 11.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 2,- inclusief kopje koffie of thee. Duur ongeveer 2 uur. Reserveren via info@mallemolengroesbeek.nl is mogelijk! Bekijk een voorproefje op www.wonderendernatuur.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Fotolezing “Namibië” in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.