Zondag 7 oktober inschrijfmiddag Groesbeekse Kwis

GROESBEEK – Zondag 7 oktober is in Café De Comm aan de Dorpsstraat 12 de feestelijke inschrijving voor de tweede editie van de Groesbeekse Kwis.


De winnaars van de 1e Groesbeekse Kwis. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Groot succes

Vorig jaar was de lancering van dit jaarlijks terugkomend Groesbeeks event een groot succes. Deelnemers waren aangenaam verrast door de opzet en verzorging van deze veelzijdige dorpsquiz. De Groesbeekse Kwis gaat niet alleen over Groesbeek maar ook heel veel algemene vragen zullen er in het kwisboek staan waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Natuurlijk altijd handig om iemand met kennis over Groesbeek in het team op te nemen.

Inschrijven

De inschrijfmiddag vangt aan om 15:00 uur en de teams kunnen zich tot 19:00 uur aanmelden. Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en na het voldoen van dit inschrijfgeld ontvangt men een bewijs van deelname met daarbij ook een joker waarmee men extra punten kan behalen tijdens de Kwisavond.

De Kwisavond

Op zaterdag 24 november het Kwisboek kan ophalen in Café De Comm. Hierna gaat men in eigen omgeving, bij een teamlid thuis de hoofdstukken van het quizboek onder de
teamleden verdelen. Het quizboek moet weer ingevuld voor 23:15 uur worden ingeleverd. Ook zullen teamleden die avond de hort op moeten voor o.a. de ‘geheime opdracht’. Alle middelen zijn toegestaan om de vragen van het quizboek te beantwoorden. Naast eeuwige roem staat er ook prijzengeld op het spel. Voor alle informatie: www.groesbeeksekwis.nl. Hier vind u ook nog het Kwis van vorig jaar en een fotogalerij van Andrew Helder voor een indruk, mocht u het gemist hebben.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 15 december wordt in Zaal Verhoeven de uitslag bekend gemaakt. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de Drive-In deejays van Push In. De winnaars van vorig jaar ‘De Bruin & Co” zullen zeker de wisselbokaal weer proberen mee naar huis te nemen. Van hun strategie maakten ze geen geheim: Van verschillende leeftijden leden in het team en een snelle internet verbinding mag ook niet ontbreken!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Zondag 7 oktober inschrijfmiddag Groesbeekse Kwis

Reageren is niet toegestaan.