Burgemeester Slinkman reikt eerste geboortecadeau uit

GEMEENTE BERG EN DAL – Maandag hebben de ouders van Zahraa het eerste geboortecadeau ontvangen van burgemeester Mark Slinkman.

Zahraa is het eerste kindje wat in 2018 in de gemeente Berg en Dal is geboren. Daarom kreeg zij als eerste het nieuwe geboortecadeau, de tuimelringpiramide.

Kiezen

Inwoners konden eerder dit jaar via Facebook kiezen wat de gemeente Berg en Dal cadeau ging doen aan ouders die een geboorteaangifte komen doen. De tuimelringpiramide kreeg de meeste stemmen.

Al geboorteaangifte gedaan?

Alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2018 mogen alsnog een geboortecadeau ophalen. De ouders van deze kinderen krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per post.

Tuimelringpiramide

De tuimelringpiramide is een houten stapelpiramide. Deze bestaat uit zes losse onderdelen met verschillende zachte pastelkleuren in het roze of blauw. Door het spelen en stapelen wordt de motorische ontwikkeling van het kindje gestimuleerd.

De tuimelringpiramide is geleverd door Cadeauwinkel Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Burgemeester Slinkman reikt eerste geboortecadeau uit

Reageren is niet toegestaan.