Kaartverkoop “Lekker Lache 2018” gestart

GROESBEEK – Zaterdag 3 november wordt het weer heerlijk lachen in Groesbeek in Zaal Verhoeven. De allerbeste tonpraters zullen weer op het podium verschijnen.


Andy Marcelissen.

Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met enkele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken en zeker niet het eigen talent uit Groesbeek.

Berry Knapen

Berry Knapen gaat de avond openen. Hij heeft een record aantal prijzen op zijn naam staan. Wierf grote bekendheid als Prins Willem-Alexander, maar kruipt zo in de huid van een konijnenfokker of als ambtenaar van de burgelijke stand. Een betere opening van een tonpraters avond kan men niet wensen.

Jan Strik

Jan Strik is een klassieke tonprater, weet altijd met een verrassende buut te komen. Hij is van het type ‘Lach of ik schiet’. Als dislectische sprookjes verteller kreeg men een andere kijk op Weeuwsnitje wonend in een karig hutje op de hei. Ook zijn act als Hell’s Angel is legendarisch: ‘Je moet eens weten hoeveel geld mensen willen geven aan een goed doel als je met 15 Hell’s Angels voor hun deur staat met een collectebus”.

Jasper van Gerwen

Jasper van Gerwen is een geval apart. Weet met zijn herkenbare typetjes altijd iedereen aan het lachen te maken. Zijn timing, mimiek en spel zijn ijzersterk. Het is alweer zo’n 10 jaar geleden dat hij in Groesbeek op de planken stond, toen als padvinder ‘ut padje’. We laten ons dit jaar verrassen welk typetje hij nu weer gebruikt om zijn verhaal te maken.

Rob van Elst

Rob van Elst is van eigen bodem en bekend met de Groesbeekse podia. Rob neemt je als typetje vaak mee op vakanties of absurde beroepen. Hij is van alle markten thuis. We laten ons graag ook door hem weer verassen!

Rob Scheepers

Rob Scheepers uit Helmond staat dit jaar voor het eerste op het Groesbeekse podium bij Lekker Lache. Hij begon zijn carriere bij het TV programma Moppentoppers en vandaar groeide hij uit tot een geroutineerde tonprater. Hij kan prachtig verhalen over de allerdaagse dingen. Speelt typetjes als een supermarktmedewerker bij Albert Gein. Net zo gemakkelijk is hij dansleraar Hans Wals en weet hij daarmee zalen plat te spelen.

Andy Marcelissen

De avond wordt afgesloten door Andy Marcelissen (foto). Andy heeft zijn fantasiewereld een podium gegeven. Hij heeft hiermee een grote naamsbekendheid opgebouwd als
tonprater. Groot aantal prijzen heeft hij op zijn naam staan. Wierf ook grote bekendheid als Henk Huppelschoten, de TV weerman bij Omroep Brabant. Hij struint ook met groot succes alle Brabantse theaters af. Rond 11-11 houdt hij altijd zijn agenda beschikbaar voorn zijn grote liefhebberij: het tonpraten. Zo lang het publiek het wil houdt hij zich ten alle tijden in deze gezellige periode aanbevolen om de ton te vullen.

Kijk voor het hele programma op: www.lekkerlache.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop bij het VVV kantoor in Groesbeek aan het Dorpsplein 1A.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Kaartverkoop “Lekker Lache 2018” gestart”

  1. umme zei:

    geen Andrew dit jaar?

  2. Gerrie zei:

    Hoe duur zijn de kaartjes?

  3. Umme zei:

    €12.50