Toilet Avonturenbos in Groesbeek vernield

GROESBEEK – Onbekenden hebben zondag het toilet in het Avonturenbos in Groesbeek vernield.


Toilet vernield. Foto: Boswachter Henk.

Dat gebeurde naar schatting tussen 15:00 uur en 16:30 uur.

Aangifte

De deksel van het spoelreservoir is eraf getrokken en vervolgens nog wat andere zaken eruit getrokken. Er is aangifte gedaan van de vernieling, zegt Avonturenboswachten Henk.

Avonturenbos

Het Avonturenbos, een speelbos voor kinderen, is gelegen in de wijk Stekkenberg. De toiletvoorziening is er gekomen na instemming van de werkgroep Wijkwensen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “Toilet Avonturenbos in Groesbeek vernield”

 1. Wim zei:

  Wat een klote volk toch .

 2. Miel Fransen zei:

  Beste vrijwilligers, niet bij de pakken neerzitten gewoon weer repareren en verder gaan met jullie prachtige werk voor de jeugd.

 3. dinie hendriks zei:

  Heel jammer dat dit gebeurd is in dit hele bijzondere stukje van ons Groesbeekse bos. Vooral ook omdat het er gekomen is door de inzet van veel vrijwilligers.
  En om dit gebeuren nou af te doen door de dader(s) als klotevolk neer te zetten levert volgens mij niks positiefs op.
  Het lijkt mij beter om na te denken over manieren hoe we van deze perso(o)n(en) proberen te weten komen waarom ze dat daar hebben vernield. Wat wil(len) de dader(s) met deze vernieling aan ons als Groesbeekse inwoners laten weten ?
  Wanneer mensen hun teleurstelling over de regels of behandeling door de gemeentelijke/rijksoverheid op deze manier willen laten zien is wel te begrijpen maar om zoiets moois dat door eigen inwoners tot stand is gebracht zo toe te takelen is wat mij betreft de moeite waard om verder bij stil te staan.
  Ook al is het een schade aan een toilet, het betekent voor de vrijwilligers meer dan ‘gewoon weer te repareren’ en is volgens mij toch niet iets om zomaar ‘over heen te stappen en verder te gaan’.
  Als er mensen zijn die een bijdrage willen leveren om over een vervolg hierop verder te praten en zo mogelijk wat te willen doen, dan graag een reactie op deze site.
  Bellen naar 3972570 kan ook.

 4. Leo Liebers zei:

  Dit zijn niet de mensen die hier met hun kinderen een leuke dag hebben, ik woon hier bij dat bos en hoor elke dag wat een feest het voor die kinderen is.
  Vorig jaar ook een tijdje problemen geweest met een groep jongeren ??????????????

 5. Wim zei:

  Dinie jij gelooft ook nog in sprookjes.hoe noem jij zulk volk.

 6. dinie hendriks zei:

  dinie hendriks

  beste Wim,
  Toen ik jouw reactie las dacht ik er meteen aan dat wij het allebei verschrikkelijk vinden dat zo’n vernieling heeft plaatsgevonden. Maar verder verschillen we volgens mij nogal in onze reacties en in de mogelijkheden van een vervolg op deze vernieling.
  Begrijp ik het goed dat jij vindt dat het voldoende is ‘het beestje maar een naam heeft’ ?
  Terwijl ik liever – liefst samen met anderen – aan de slag zou willen gaan om te proberen van zo’n gebeurtenis te leren en als het mogelijk is er iets mee te gaan doen zodat herhaling misschien kan worden voorkomen ?
  Dat dit niet gemakkelijk is dat weet ik ook wel. En daarom vind ik het raar dat je schrijft dat ik in sprookjes geloof. Daarvoor heb ik genoeg kwesties bij de hand gehad dat ik weet hoeveel lange adem en tijd je voor zulk soort zaken over moet hebben.
  Ik weet niet wie jij bent maar voor een bakkie samen drinken bij ‘Op de Heuvel’ kun je me altijd bellen.
  Wellicht helpt dat om elkaar beter te begrijpen.