DISQ-trainingen in Groesbeek en Malden

GROESBEEK/MALDEN – Vanaf maandag 22 oktober starten Fleur de Kleijn en Saraï Titalepta met het geven van wekelijkse DISQ-trainingen in Groesbeek en in Malden.

De Kleijn en Titalepta zijn 3e jaars studenten Sport- en Bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen. Het betreft een stageopdracht.

Wat is DISQ?

De DISQ is een opkomend product waarmee je je oefeningen zoals wandelen en fitnessoefeningen effectiever maakt. Onder andere bekend van Wendy van Dijk. De DISQ bestaat uit een band om je heup en om elke enkel een band. Aan de heupband zitten twee weerstandsapparaten bevestigd, waaruit een draad komt die via je enkels naar je handen geleid wordt. Door te draaien aan het weerstandsapparaat op je heupen kun je gemakkelijk de weerstand verstellen, waardoor je de oefeningen zwaarder of lichter maakt. 

Trainingen

De trainingen worden gegeven in de buitenlucht en bij slecht weer onder een overkapping. Het trainingspakket bestaat uit vier introductietrainingen waarin je kennis maakt met de DISQ en met onze manier van training geven. Voor deze vier trainingen betaal je € 30,-. Hier zit het gebruik van ons materiaal bij inbegrepen.

Vroege vogels krijgen trainingen cadeau!

Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Stuur dan een mailtje naar disqinbeweging@hotmail.com. Aan de eerste zes deelnemers die zich aanmelden geven wij de vier introductietrainingen cadeau! Voor meer informatie over trainingstijden, dagen en locaties kunt u terecht op de website van In Beweging.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor DISQ-trainingen in Groesbeek en Malden

Reageren is niet toegestaan.