De Kèls laten het hart van Ooij ook in 2019 extra kloppen

OOIJ – Op aandringen van hun fans start Zanggroep De Kèls al op zaterdag 27 oktober 2018 de met de verkoop van de kaartjes voor de Kèlsmiddag op 13 januari 2019.

Popelen

Met name de fans in Beek, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Ooij, Persingen, Ubbergen en Wercheren staan te popelen om een kaartje te bemachtigen. Het optreden in januari is ’s middags om 14:00 uur in het kloppend hart van Ooij: Dorpshuis De Sprong.

Programma

Het programma in januari aanstaande is hetzelfde programma als op 27-10-2018 (20:00 uur) in het Cultureel Centrum De Mallemolen te Groesbeek. Het publiek wordt tijdens beide optredens verrast met mooie, onverwachte en uiteenlopende liedjes van uiteenlopende artiesten. Liedjes die zij allang niet meer hebben gehoord. Liedjes die doen herinneren aan de eerste liefde of eerste vakanties. Evergreens waartussen enkele gloednieuwe nummers die speciaal voor deze gelegenheid zijn bewerkt.

Intermezzo’s

Het programma wordt afgewisseld met verrassende cabareteske intermezzo’s. Je ontmoet er veel oude en nieuwe bekenden en er valt behalve het zingen en meezingen ook veel te lachen. Kortom: een welkome oppepper.

De kaartjes kosten € 7,50 per stuk en zijn vanaf 27-10-2018 te verkrijgen bij de leden van De Kèls en aan de kassa van Dorpshuis De Sprong.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “De Kèls laten het hart van Ooij ook in 2019 extra kloppen”

  1. Miel Fransen zei:

    Beste Fans, voor zaterdag 27 oktober zijn nog enkele kaartjes te verkrijgen bij De Mallemolen.