Mantelzorgcompliment 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers.

Mantelzorgers

Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente Berg en Dal steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Compliment

Degene die mantelzorg ontvangt vraagt een compliment aan voor zijn of haar mantelzorger. Als dit niet lukt voor de verzorgde kan iemand anders dat namens hem of haar doen. Het compliment bestaat uit een cadeaubon ter waarde van 50,-

Hoe vraag je het mantelzorgcompliment voor iemand aan?

De aanvraag moet voor 12 november 2018 binnen zijn bij Mantelzorg Berg en Dal. De volgende gegevens zijn daarvoor nodig:

• Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail van degene die verzorgd wordt. De verzorgde moet in de gemeente Berg en Dal wonen.
• Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail van de mantelzorger voor wie het compliment bedoeld is. Deze mag ook buiten de gemeente wonen.

Aanvragen kun je doen via onze website: www.mantelzorgbergendal.nl. Je kunt ons ook bellen: 085- 040 60 66 op werkdagen tot 13.00 uur.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Mantelzorgcompliment 2018”

  1. H.Adolfs zei:

    Ls, wanneer vernemen wij iets over het mantelzorgcompliment?