Ondernemers kunnen financiële ondersteuning krijgen

GEMEENTE BERG EN DAL – Loopt uw bedrijf even niet zo goed en heeft u tijdelijk financiële hulp nodig? Of wilt u een bedrijf starten maar heeft u hiervoor niet genoeg geld?

Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van de Bbz-regeling van de gemeente Berg en Dal.

Lokale economie stimuleren

Met de regeling kunnen ondernemers uit de gemeente Berg en Dal financiële ondersteuning krijgen door een lening en/of een uitkering. Met de regeling wil de gemeente de lokale economie stimuleren en financieel ondersteunen

Voor startende ondernemers

Wilt u een bedrijf starten? Dan komt u misschien in aanmerking voor een periodieke uitkering en/of bedrijfskrediet tot maximaal € 36.155. Een belangrijke voorwaarde is dat u op het moment van aanvraag een bijstandsuitkering heeft. En dat het bedrijf dat u wilt beginnen naar verwachting levensvatbaar is.

Voor gevestigde ondernemers

Heeft u al een eigen bedrijf? Dan kunt u misschien een tijdelijke uitkering óf een lening van maximaal € 196.381 aanvragen. Ook hierbij is het belangrijk dat uw bedrijf levensvatbaar is.

Meer regelingen en info

Naast de Bbz-regeling zijn er speciale regelingen voor oudere zelfstandigen en beëindigende zelfstandigen. Voor meer informatie en het indienen van een aanvraag kunt u terecht bij Financiële hulp aan ondernemers.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Ondernemers kunnen financiële ondersteuning krijgen

Reageren is niet toegestaan.